De cashewnoot 

We gebruiken de cashewnoot als het hoofdingrediënt voor elk van onze producten omdat deze een romige crème oplevert en uitstekende voedingskwaliteiten en voordelen biedt …

 

Onder andere:

  • Draagt bij aan de verlaging van cholesterol (rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren)

  • Rijk aan magnesium en koper

  • Bevat fosfor en zink

  • Bron van ijzer en rijk aan plantaardige eiwitten

De cashewnoot

We gebruiken de cashewnoot als het hoofdingrediënt voor elk van onze producten omdat deze een romige crème oplevert en uitstekende voedingskwaliteiten en voordelen biedt …

 

Onder andere:

  • Draagt bij aan de verlaging van cholesterol (rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren)

  • Rijk aan magnesium en koper

  • Bevat fosfor en zink

  • Bron van ijzer en rijk aan plantaardige eiwitten

    ONZE CASHEWNOTEN WORDEN GEWONNEN UIT BIOLOGISCHE LANDBOUW, MAAR NIET ALLEEN DAARUIT!

    Onze noten zijn uiteraard afkomstig van een gecertificeerde biologische boerderij, maar dat is niet genoeg … We kiezen voor duurzame praktijken die geven om het welzijn van elke actor in de keten!

    De producent waar we mee werken behandelt de cashewnoten met stoom en vervolgens worden ze gedroogd. Deze techniek garandeert de afwezigheid van enige toxische reactie die optreedt wanneer de noten oververhit raken. Vervolgens worden onze noten volledig gepeld en mechanisch gesorteerd.

    Een welzijnsproduct kan alleen een welzijnsproduct zijn als alle actoren in de keten dat zijn!