Rauw Kaneelcake met Nutty Bay Vegan Cultured Butter

Ingrediënten

  • 1 kop pecannoten
  • 1/2 kopje haver
  • 1/2 kopje Nutty Bay boter
  • 3 el kokossuiker
  • 10-12 verse dadels
  • 1/8 theelepel zout
  • 1/4 theelepel kaneel

Kaneel swirl

  • 1 kop pecannoten
  • 1/2 kopje haver
  • 1/2 kopje Nutty Bay boter
  • 3 el kokossuiker
  • 10-12 verse dadels
  • 1/8 theelepel zout
  • 1/4 theelepel kaneel

Kardemom vanille laag

  • 1 kop pecannoten
  • 1/2 kopje haver
  • 1/2 kopje Nutty Bay boter
  • 3 el kokossuiker
  • 10-12 verse dadels
  • 1/8 theelepel zout
  • 1/4 theelepel kaneel

Garnering

  • 1 kop pecannoten
  • 1/2 kopje haver
  • 1/2 kopje Nutty Bay boter
  • 3 el kokossuiker
  • 10-12 verse dadels
  • 1/8 theelepel zout
  • 1/4 theelepel kaneel

Préparation:

  • Begin met het maken van de korst. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine. Gebruik meer dadels indien nodig. Als het mengsel een deeg begint te vormen, zorg er dan voor dat het goed aan elkaar plakt.
  • Leg de korst op de bodem van de springvorm.
  • Mix alle ingrediënten voor de kaneel swirl in een high-speed blender, behalve de kokosolie. Mix een paar minuten tot een gladde massa en voeg dan de kokosolie toe. Zet het kaneelmengsel opzij.
  • Mix alle ingrediënten voor de kardemom en vanillelaag in een blender met hoge snelheid, behalve de kokosolie. Mix het mengsel een paar minuten tot een gladde massa en voeg dan de kokosolie toe.
  • Giet de helft van het mengsel op de korst en giet dan het kaneelmengsel in het midden, draai de mengsels door elkaar en giet de rest van het kardemom-vanille mengsel erop.
  • Laat het 4 uur opstijven in de vriezer. Laat de taart een paar minuten op kamertemperatuur komen en haal hem dan uit de springvorm.
  • Garneren: Meng wat ahornsiroop en kaneel door elkaar, leg een handje pecannoten in het mengsel en laat de openhartige noten een paar uur uitdrogen(optioneel). Strooi met behulp van een theezeefje wat kaneel over de bovenkant van de cake. Smelt de kokosroom en giet het over de randen van de cake, plaats de gekonfijte pecannoten dicht bij de randen van de cake.

Smakelijk !

Andere kook recepten met Nutty bay boter

Vegan Choco Pecan Scones

Rauw kaneelcake met boter

Bloemkool fondant Nutty Bay

Recepten met Cashew Delight