Tagliatelle met champignons

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 250 g champignons (of andere paddenstoelen, afhankelijk van het seizoen of uw smaak)
  • 150 g Nutty Bay Cashew Delight Garlic (ongeveer 3 eetlepels)
  • 10 cl water (of wijn)
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 2 teentjes knoflook
  • Peterselie
  • Zout, peper

Bereiding:

  • Was en droog de champignons en hak ze fijn.

  • Pel de knoflook en plet deze vervolgens.

  • Was de peterselie en hak deze fijn.

  • Meng de knoflook, peterselie en een eetlepel olie tot een persillade.

  • Kook de tagliatelle in gezouten water. Kook “al dente”.

  • Terwijl de pasta aan het koken is, bak je de champignons in een hete sauteerpan op middelhoog vuur, als de champignons beginnen te kleuren, voeg je het water (of de wijn) toe om alles te blussen.

  • Wanneer het water suddert, voeg Nutty Bay Cashew Delight Garlic toe en meng tot de textuur romig is.

  • Voeg de persillade, zout en peper toe en laat een paar minuten op laag vuur inkoken.

  • Als de pasta gaar is, giet je hem af en giet je hem in de pan om hem te bedekken met de resulterende saus. Onmiddellijk opdienen..

Smakelijk!

Andere kook recepten

Zoete aardappel gevuld

Pompoenrisotto

Gratin van boerenkool en butternut

Groententartaar

Pasteitjes met spinazie en noten